Kosár

Ahhoz, hogy a kiválasztott terméket megrendelje, nem kell mást tennie, minthogy a könyvek alatt levő Kosárba ikonra kattint. Ezzel a termék az Ön kosarába kerül. Ezt követően választhat, hogy folytatja a vásárlást és újabb termékeket helyez a kosarába, vagy a már kiválasztott terméket megrendeli és továbblép a fizetéshez.
Az oldal tetején levő Kosár tartalma feliratra kattintva megtekintheti a kiválasztott könyveket, törölheti azokat a kosárból. Kosarában tetszőleges számú terméket elhelyezhet, akár több példányt is rendelhet ugyanabból a könyvből. Ezek alol kivételt jelentenek az 1 példányos akciós könyvek. A könyvek darabszámát úgy módosíthatja, hogy a könyv mellett levő beviteli mezőbe beírja a megfelelő darabszámot, majd ENTER-t ütve nyugtázza azt. Ezután az oldal frissül.
A megrendelés véglegesítéséhez kattintson a kassza ikonra.

Fizetés

A termékek árai tartalmazzák az ÁFA-t!

A könyvek és DVD-k megrendelhetők:

  • postai utánvétellel. (A mindenkori postai díjszabás az irányadó, a postaköltségről telefonon vagy e-mail-ben értesítjük.) (A megrendelt termékek árai nem tartalmazzák a postaköltséget!)
  • készpénz fizetéssel (áruátvétel az üzletben)
  • PayPal fizetéssel (Az áru kiszállítása postán történik, a mindenkori postai díjszabás az irányadó, a postaköltségről telefonon vagy e-mail-ben értesítjük.) (A megrendelt termékek árai nem tartalmazzák a postaköltséget!)

Szállítás

A raktáron lévő könyvek szállítási határideje 2 munkanap. A munkanapokon 16 óráig leadott rendeléseket a következő második munkanapon postázzuk. Természetesen minden szállításnak külön költsége van.
Könyveit a Magyar Postán juttatjuk el otthonába, vagy akár munkahelyére. (Postafiókcímre nem kézbesítünk.) A szállítási költség a könyvek súlyától függ(nek).

A Posta a csomag feladását követő második munkanapon szállít az Ön által megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben is elérhető. Kérjük, hogy az adatainál a telefonszámát is adja meg, hogy ha kézbesítés közben bármilyen gond felmerülne, felvehessük Önnel a kapcsolatot.

KÉRJÜK TISZTELT ÜGYFELEINKET, HOGY MEGRENDELÉSKOR A SZÁLLÍTÁSI
KÖLTSÉGRŐL ÉRDEKLŐDJENEK.

Elállás

A vevő elállási jogát a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet szabályozza. A kormányrendeletben foglaltak szerint a vevő a termék átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

A Kereskedő a termék vételárát a vevő részére haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríti. A vevő köteles a terméket tiszta, kifogástalan állapotban, eredeti csomagolásban, minden tartozékával együtt,sértetlenül visszaszolgáltatni a Kereskedő részére, és köteles viselni az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vevőt ezen felül egyéb költség nem terheli. A termék visszaszolgáltatására nyitva álló 8 munkanapos határidő jogvesztőnek minősül.

A Kereskedő követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Az adatvédelemről

A Gede és Társa tiszteletben tartja és őrzi az Ön személyes adatait. A megadott adatokat bizalmasan kezeli – figyelemmel az 1992. évi LXIII. adatvédelemről szóló törvényre -, és csak saját értesítők keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. Ön, mint felhasználó tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulását önként és határozatlan időre adta azzal, hogy írásban bármikor visszavonhatja.

Az oldalakon megjelenő adatokról

Oldalainkon megjelenő adatok a Gede és Társa. tulajdonát képezik. Az anyagok kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú használata engedélyezett. Az itt található anyagokat a látogató nem jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük, jelezze a következő elérhetőségeken:

gede.sandor(kukac)chello.hu

Telefon: +36-1-349/4552 vagy a +36-30-349/4552

Nyitva tartás: napközben, Hétfő, Szerda, Péntek  9-től 16.30-ig, vagy minden esti órákban 18-tól 21-ig, hétvégén pedig egész nap.

Cím Gede és Társa
1136 Budapest, Hollán Ernő u. 37. kaputelefon 23.